dimecres, 18 de desembre del 2013

Especial II Trobada de ràdios lliures del País Valencià al CSA la Mistelera (Marina Alta)

Ací teniu el programa especial dedicat a la II Trobada de ràdios lliures del País Valencià que es va celebrar el passat dissabte 14 de desembre al Centre Social Autogestionat la Mistelera, a la Xara (Dénia), organitzada per Ràdio Mistelera, que a més commemorava el seu 10é aniversari.

A ella vam acudir membres de Ràdio Aktiva la Vall i de la resta de ràdios lliures valencianes (Ràdio Mistelera, Ràdio Klara, Ràdio Malva, Ràdio Aktiva d’Alcoi, Ràdio Artegalia i Ràdio Mutant), a més dels companys dels programes de la ràdio de Barcelona Contrabanda FM: Asamblea de Majaras i el Rizoma Malinowsky.

Al programa parlem amb algunes de les ràdios i fem una entrevista-tertúlia amb la gent de Contrabanda FM i els companys del programa Cables de Barrio de Ràdio Malva.

Parlem de les seues ràdios i els seus programes, del paper dels mitjans de comunicació alternatius, de la Coordinadora de ràdios lliures de Catalunya i la Xarxa de ràdios lliures del País Valencià, i debatem sobre el cas de RTVV des de diferents punts de vista.

Tot entre la música que poguérem escoltar a la festa i altres cançons.


1 comentari: