Programes

Programa de debat i reflexió entorn problemàtiques que ens afecten com a ciutadans.


Al Perol!

AMO, l’associació de persones amb diversitat funcional de la Vall d’Albaida, comença una nova etapa de gravació radiofònica.

Recordem que a finals dels anys 90 emetien a la desapareguda Ràdio Activa, a l’any 2011 van fer tres programes de Al Perol! gràcies a la col·laboració de Ràdio Hit i ara aprofiten l’oportunitat de la nova ràdio lliure Ràdio Aktiva la Vall per continuar fent sentir la seua veu.

El Corral dels Pollastres


Programa dedicat a les caparres, puces i demès parà
sits i xupladors de sang que podem trobar habitualment en aquest gran corral anomenat el " Regne de Espanya". 
Presentat pels albaidins  Michael Newerson i Michael Cepelló ens portaràn l'actualitat i l'agenda combativa cada 15 dies.
Cròniques merudes
Diccionari de Butxaca

Programa sobre l'actualitat de la corrupció política i els moviments socials, amb notícies, música, agenda cultural  i entrevistes a col·lectius i grups musicals del territòri.
Cada 15 dies a Ràdio Aktiva.
Del camp a la taula

Programa dedicat a l'agricultura i la gastronomía de la nostra terra conduit per Casimir Romero. Els primers programes estaràn dedicats als masovers que queden a les comarques centrals.

Entrevistes 

Entrevistes d'actualitat sobre temàtiques ben diverses....
La veu del Consell

Programa realitzat per companys del Consell Local de La Joventut d'Ontinyent on tracten d'abordar problemàtiques que afecten al jovent de la comarca.

Senda de Colors

Senda de Colors es un nou programa mensual dedicat a la infància i en el que parlarem del món de l'educació per reflexionar sobre aquest. A més a més en aquest trobarem l'agenda educativa, debats, entrevistes, contes i tota l'essència màgica que envolta el dia a dia dels més menuts. "Per una educació que ens ensenye a pensar i no per una educació que ens ensenye a obeir." Paulo Freire


Xarrades

Ací podreu escoltar xarrades i taules redones a les quals hem acudit amb una gravadora i hem volgut compartir. També pots enviar-nos tu mateix gravacions de xarrades, col·loquis o conferències a les que hages assistit i trobat interessants.


Si vols fer algun programa de ràdio, o t'agradaria fer-lo però no trobes a ningun inconscient que t'acompanye en la tasca, posa't en contacte amb nosaltres, de segur que entre tots i totes eixiran creacions interessants.

Hi ha gent que ens ha comunicat que vol fer programes sobre cuina, agricultura, debats i programes musicals de diversos genères i temàtiques. Si vols participar en algun d'aquestos, o en qualsevol altre programa que et vinga al cap, t'esperem a la propera assamblea de Ràdio Aktiva la Vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada