Què necessitem per fer una ràdio?

Ja fa quasi un any que va nàixer la idea de fer realitat una ràdio lliure a la nostra comarca, en aquell moment no teniem ni idea de com funcionava la història. Tampoc en sabem molt més, però de moment hem encetat ja uns quants programes on participem gent d'Albaida, Castelló de Rugat i Ontinyent.

Volem que aquest siga un instrument per fer xarxa a la comarca,
Ací us deixem alguns punts
 radiolliure.valldalbaida@gmail.com


Què necessitem per fer una ràdio?

- Gent amb ganes de fer/col·laborar als programes de Ràdio
Si teniu alguna afició que us agradaria compartir mitjançant ones radiofòniques o voleu fer algun programa, teniu les portes obertes. Ràdio Aktiva és un mitjà que pretén donar cabuda a tots els col.lectius, un lloc per a debatre i difondre tot allò que està passant al nostre voltant.
Això si, l'ingredient fonamental hem de ser les persones, perque els mitjans comunitaries els hem de construïr entre totes i tots. 

- Difusió del projecte entre tots i totes als qui creieu que els puga interessar
No en som molts, però trobem que el poble està ple de gent amb moltes coses a dir, aquest espai obert a la creativitat i a la crítica és molt necessari en aquestos temps de crisi i diàspora.  

- Un lloc per col·locar una antena 
Un dels punts principals del projecte és que es puga sintonitzar des de qualsevol ràdio Fm i algú s'ho trobe sense esperar-ho... De moment mirem d'arreplegar diners per comprar l'equipament necessari per emetre a Albaida i Ontinyent.


- Finançament per comprar un equip emissor
Hem fet diverses activitats per arreplegar diners per a finançar l'equip emissor, també tenim bons d'ajuda de 5 euros, que podreu trobar a l'ateneu d'Albaida, a ca la Mera a Ontinyent i al Panical d'Alcoi. De moment hem arreplegat poc més de 400 euros, però en calen 1600 per a pagar l'equip i l'instal.lació.
Seguirem plantejant activitats d'autogestió per a anar sumant, no dubteu en compartir qualsevol idea que se vos ocurrisca ( o si teniu un emissor agafant pols en algún lloc i ens el deixeu ens donarieu una gran alegría!!)


2 comentaris:

 1. ftxr gyutrfu iyghuikh dryifkjtyvg vghvdtfkoug ñlbghj ñiygklj gk

  ResponElimina
 2. Salut !

  Una coseta... a dalt on possa el correu crec que s'han creuat dues lletres: albadia enlloc d'albaida ??

  Molts ànims amb la ràdio!!

  Marieta

  ResponElimina