dilluns, 10 de març de 2014

Revolta d'idees 1: II Trobada de col·lectius, centres socials i ateneus

Ràdio Aktiva presenta nou programa: Revolta d'idees, un programa d'idees de revolta!
 En aquesta primera Revolta d'idees portem un grapat d'entrevistes de la II Trobada de col·lectius, centres socials i ateneus, a la qual vam acudir més d'una vintena de col·lectius d'arreu del País Valencià el passat 15 de febrer al CSOA l'Horta de Benimaclet.
Al llarg d'aquesta hora subversiva agitarem idees, paraules i fets amb integrants de diversos col·lectius i espais antiautoritaris de la comarca de l'Horta:

- Iniciativa Dàhlia: Paco ens explica com funciona aquest espai situat a València, però d'origens mislaters, i el tipus d'activitats que allà realitzen.

- Dones i Prou i Xarxa en lluita: Penèlope ens parla del taller sobre masclisme als centres socials que van realitzar a la trobada, dels diversos col·lectius en què participa i de les accions que preparaven per al dia de la dona.

- Revista Ecléctica: Amb Meritxell i José parlem de Violències, taller que els eclèctics van preparar per a la trobada, i també dels seus nous projectes Pensaré Cartoneras i tercer número d'Ecléctica.

- Col·lectiu Atzur: Dos dels seus membres ens parlen dels origens d'Atzur i de la publicació Ara o mai, reflexions antiautoritàries des de la ciutat de València. Parlem també del paper dels mitjans de contrainformació en els moviments socials.


Ens acompanyen cançons de: Bear Attack, Gàtaca, Ovidi Twins, Hechos contra el decoro, Mafalda, Orxata Sound System, Jalea Real, Gatillazo i Banda Jachís.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada