dimarts, 22 d’abril del 2014

Revolta d'idees 4: Lluita camperola amb Tom Kucharz i la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià


Quarta Revolta d'idees amb dues entrevistes recollides a les Jornades sobre Lluita Camperola, realitzades els passats 11 i 12 d'abril a l'ateneu popular Ca la Mera d'Ontinyent.

Parlem amb Tom Kucharz, coordinador de l'àrea d'Agroecologia i Sobirania Alimentària d'Ecologistas en Acción i membre de la comissió internacional, i amb Quique i Pablo, membres d'Enginyeria Sense Fronteres i la Plataforma per la Sobirània Alimentària del País Valencià.

Amb Tom parlem de com afecten les polítiques neoliberals actuals a la sobirania alimentària de la major part de la població mundial, i també del Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç, tractat que negocien Estats Units i la Unió Europea al servei del gran capital.

Amb Pablo i Quique parlarem del treball de les organitzacions de les quals són membres i de la seua experiència personal a l'Argentina aprenent colze a colze amb el Moviment Nacional Camperol Indígena.

Tot entre cançons de: Bear Attack + Gàtaca (sintonia inicial), Pep Botifarra, Obrint Pas, Los Umbanda, Carles Dénia, Los Herederos del Chamamé, Negusa Negast, La Raíz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada