dilluns, 28 d’octubre del 2013

Entrevista a Enric Morera (1er Aplec de la Mariola)


El passat 5 d’octubre a Alfafara, al Primer Aplec de la Mariola, vam entrevistar a Enric Morera, Síndic de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes. Amb aquesta entrevista volem anunciar el segon programa dedicat al primer l’Aplec de la Mariola, de Diccionari de Butxaca, que publicarem els pròxims dies. 
En aquest pròxim programa de Diccionari de Butxaca comptarem amb entrevistes al Col•lectiu l’Espigolà, com a col•laborador junt a l’Assemblea de joves de la Mariola en l’organització de l’Aplec; a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Bocairent i al grup de la Mariola Karra-ska'l. 
També, amb aquesta entrevista encetem un nou podcast a Ràdio Aktiva la Vall, dedicat a les entrevistes que realitzem i hem realitzat, i que anirem penjant pròximament en aquest blog.
Amb Enric Morera parlem sobre l’Aplec, sobre el govern valencià i sistema parlamentari actual, sobre les propostes de Compromís en temes que afecten a la joventut com són l’habitatge i el treball. Parlem també de les Comarques Centrals Valencianes, i li preguntem sobre ràdios i mitjans de comunicació lliures. 

Una entrevista, aquesta, que queda enregistrada per a la posteritat i que recull una sèrie de propostes que, esperem, no queden en paper mullat. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada