dimarts, 29 d’octubre del 2013

Diccionari de Butxaca 1x5 - l'Aplec de la Mariola i entrevista a Karra-ska'l

Benvinguts a una nova edició de Diccionari de Butxaca!
Com vam prometre a l’anterior programa, continuem amb les entrevistes que vam poder enregistrar al primer Aplec de la Mariola, celebrat els passats dies 4 i 5 d’octubre a Alfafara i organitzat per l’Assemblea de Pobles de la Mariola, entre moltes altres associacions col•laboradores.
 
En aquest nou programa comptarem amb entrevistes a Rosa, una bocairentina membre del Col·lectiu L'Espigolà i de l’Assemblea de Pobles de la Mariola, que ens parla tant del primer Aplec de la Mariola com de les activitats del col•lectiu de Bocairent l’Espigolà.
També entrevistem a Carmen Domènech, integrant de l’Associació d’Amics i Familiars de Malalts d’Alzheimer de Bocairent, que ens parla de la situació de la seua organització i de les retallades en la sanitat pública.
D’altra banda parlem amb Carmen, del SADA, el Servei d’Ajuda Domiciliària de Tollos (el Comtat), que ens parla de les funcions d’aquest servei i la suspensió de pagaments per part de la Conselleria de Sanitat.
I com no, també comptarem amb la nostra secció de notícies, amb l’agenda cultural del cap de setmana i amb la millor música de les nostres comarques!
Hui parlem amb els Karra-Ska'l, un grup d'Alfafara i Agres, que va participar als concerts de l’Aplec.

Pren-te una estona per descansar i gaudir... relaxa’t, perquè ja comença... Diccionari de Butxaca!


* Fe d'errates: On en edicions anteriors dèiem "Assemblea de Joves de la Mariola", caldria dir "Assemblea dels Pobles de la Mariola". Aquesta última és l'entitat organitzadora de l'Aplec, mentre que la primera és una de les associacions que la integren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada