dijous, 5 de desembre del 2013

Discurs íntegre de Diego Cañamero a València, a l'acte de suport al SAT

Us deixem amb el discurs íntegre de Diego Cañamero, portaveu del Sindicat Andalús de Treballadors, en l'acte de suport al SAT celebrat el passat dijous 7 de novembre a la Universitat de València i organitzat per Intersindical Valenciana, entre d'altres. 

En la seua efusiva intervenció Cañamero parla de la pèssima situació política i social actual a l'estat espanyol, dels enganys de la classe política, empresarial i financera en aquesta mal anomenada crisi, dels continus actes de repressió i persecució que pateix el SAT i ell mateix, de la lluita i desobediència civil, de la solidaritat internacionalista i de moltes altres qüestions. 

Pròximament també podreu trobar al nostre podcast de xarrades altres de les intervencions dels sindicats i col·lectius socials que participaren en aquest acte de suport al SAT.


Recordeu que també podeu trobar al nostre podcast d'entrevistes les entrevistes a Jaume Muñoz, d'Intersindical Valenciana a RTVV, i al mateix Diego Cañamero, que poguérem realitzar-los al finalitzar l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada