dimarts, 21 de gener del 2014

Especial Festivern 13/14 (dia 31) - Obrint Pas, La Raíz, Txarango, Inèrcia, Arrap i Toni Mejías


Després de salvar alguns problemes tècnics sorgits als estudis de Ràdio Aktiva la Vall arriba per fi el programa dedicat al dia 31 del Festivern d'enguany.

Si vols reviure l'ambient del Festivern no et perdes aquest programa on entrevistem Pablo Sánchez de La Raíz, Xavi Sarrià d'Obrint Pas (en la que probablement siga la seua última "entrevista en elèctric"), els Inèrcia, Arrap i Txarango. També comptem amb les impressions de Toni Mejías (Los Chikos del Maíz) al final del concert d'Obrint Pas, i amb algunes cançons gravades en directe al Festivern d'alguns d'aquestos grups, així com amb tota una aventura radioaktiva a la recerca de l'Home dels Nassos.

Si vols conéixer totes les novetats, projectes de futur i reflexions dels músics que participaren al festival en aquest últim dia de l'any, no et pots perdre aquesta crònica radiofònica.

Recordeu que també podeu trobar al nostre blog el reportatge del Triatló de Pingüins i el programa dedicat al dia 30: en total més de 2 hores de música i entrevistes festiverneres.

Llarga vida al Festivern!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada