dilluns, 4 de novembre de 2013

Presentació de Ràdio Aktiva la Vall a Castelló de Rugat


Des de Ràdio Aktiva la Vall iniciem una sèrie de presentacions de la ràdio per diverses localitats de la nostra comarca amb l'objectiu de sumar més programes i col·laboradors.
Comencem a Castelló de Rugat, per invitació del col·lectiu Greixers!
T'animes a participar? La ràdio et necessita! 


El pròxim dissabte 9 de novembre a les 12 hores Ràdio Aktiva la Vall presentarà aquest nou projecte radiofònic al Centre Social de Castelló de Rugat.

Ràdio Aktiva la Vall és una ràdio que gestionem de forma assambleària i que dona cabuda als col·lectius i associacions actius a la comarca de la Vall d'Albaida i dels voltants.

Ens adherim als principis del Manifest de Villaverde amb la intenció de fer una ràdio no professional, doncs entenem que la comunicació no ha de ser un mitjà de lucre, i on totes les decisions es prenguen de forma directa entre els qui participen activament en el projecte.
Aquesta ràdio pretén ser un espai de crítica i construcció d'alternatives al marge de pressions econòmiques i polítiques, on les opinions no tinguen línies roges i no hi haja publicitat comercial.

Si t'abelleix implicar-te i ajudar-nos a fer-ho possible posa't en contacte amb nosaltres a radiolliure.valldalbaida@gmail.com o busca'ns a les xarxes socials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada