dijous, 28 de novembre del 2013

Natxo Calatayud, del Bar Terra, explica el projecte en la taula d’experiències de la XV Trobada Triangle Jove (Morella)

Natxo Calatayud, membre del Centre Social-Bar Terra ens parla dels origens i el funcionament d’aquest projecte, amb més d’una dècada, en seu a Benimaclet.  Explica la seua filosofia i formes de treballar assembleàries i cooperatives que permeten el modest, però digne, sustent dels seus socis i treballadors sense deixar de banda els ferms principis ètics i ideològics de l’organització, obertament independentistes i anticapitalistes, i els seus propòsits socials i culturals per al barri. Natxo Calatayud tancarà la seua intervenció després de contestar a la pregunta d'un assistent que li pregunta per la manera com es financiaren per iniciar el projecte.

La intervenció, que ja teniu penjada al podcast de xarrades, va ser enregistrada a la taula d’experiències de la XV Trobada Triangle Jove celebrada a Morella el passat mes d’octubre. Pròximament penjarem també algunes altres de les intervencions en aquesta taula, on se’ns presentaren diverses iniciatives d’autoocupació impulsades per joves i basades en el cooperativisme i la transformació social. 


A la Trobada assistírem alguns membres del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i parlem d’ella en profunditat en el primer programa de la Veu del Consell, que pots trobar al podcast del programa, i que conté les nostres valoracions de la Trobada i interessants entrevistes a: Domingo Comas, sociòleg especialista en joventut; Joves per la Llengua de Mallorca i Plataforma per la Llengua de Catalunya; i Vicente Juan, patró de la Fundació Triangle Jove com a representant del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada