dimecres, 27 de novembre del 2013

Presentació a València del llibre “Abajo el Régimen” a càrrec de Pablo Iglesias, politòleg de la Tuerka, i el Nega, de Los Chikos del Maíz.

Ja podeu trobar al nostre podcast de xarrades la presentació del llibre Abajo el Régimen, a càrrec de Pablo Iglesias, politòleg de la Complutense i presentador de la Tuerka, junt a Ricardo Romero el Nega, component del grup de rap valencià Los Chikos del Maíz.

La gravació correspon a la presentació que realitzaren els propis autors el passat 6 de novembre a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, dins dels actes del cicle Tardor Roja organitzat pel sindicat d’estudiants Acontracorrent i la Fundació de l’Institut d’Estudis d’Esquerra Unida.


Pròximament també podeu trobar al podcast de xarrades la segona part d'aquest acte: l’interessant debat que va sorgir després de la presentació d’Abajo el Régimen entre autors i assistents.

Recordeu que al nostre podcast d’entrevistes podeu trobar una entrevista telefònica amb el propi Pablo Iglesias, que li realitzàrem el passat 16 de novembre per a Ràdio Aktiva la Vall.

Descarrega, escolta i comparteix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada